Hľadáte skvelé miesto pre vašu oslavu alebo firemnú akciu? Ďalej hľadať nemusíte, u nás ste na správnom mieste. K dispozícii máte 8 hektárový areál vo Veľkej Tŕni, skvelé ubytovanie aj pre početnejšie skupiny a 4 veľké miestnosti s celým zázemím pre rôzne typy akcií. Jednotlivé priestory si môžete pozrieť aj vo virtuálnej prehliadke.

Vínna sála v Tokajskom dome (50 ľudí)

44_1
45_1
1. Vínna sála v Tokajskom dome

Veľká konferenčná miestnosť s rozlohou až 70 m² sa nachádza v priestoroch Tokajského domu. Je ideálna pre organizovanie konferencií, prezentácií, seminárov, obchodných stretnutí, školení, firemných akcií alebo rodinných osláv pre skupiny do 50 ludí. Miestnosť s kozubom je plne klimatizovaná a stoly a stoličky je možné rozmiestniť v podstate akokoľvek. Vo Vínnej sále sa nachádza projekčná technika vrátane premietacieho plátna, A/V receiver s priestorovým ozvučením, DVD prehrávač, satelitný prijímač s TV signálom, bezdrôtové internetové pripojenie – WIFI, regulovateľné osvetlenie a flipchart s písacími potrebami.

Objednať Vínnu sálu

Terasa v Tokajskom dome (50 ľudí)

46_1
47_1
2. Terasa v Tokajskom dome

Aj táto miestnosť (70 m²) sa nachádza v priestoroch Tokajského domu. Ide o zasklenú celoročne využiteľnú terasu, kde je možné zorganizovať akúkoľvek akciu až pre 50 ľudí. Aj terasa je kvalitne ozvučená, má k dispozícii prenosnú projekčnú techniku vrátane premietacieho plátna a je tu samozrejme aj WIFI.

Objednať Terasu

Hodovňa v penzióne Tokaj (24 ľudí)

48_1
49_1
3. Hodovňa v penzióne Tokaj

Veľká miestnosť (50 m²) sa nachádza v priestoroch penziónu Tokaj. Poskytuje miesto pre organizovanie prezentácií, seminárov, obchodných stretnutí, školení, firemných akcií alebo rodinných osláv pre skupiny do 24 ľudí. V hodovni je prenosná projekčná technika vrátane premietacieho plátna, veľkoplošnej obrazovky, je tu flipchart s písacími potrebami, A/V receiver s priestorovým ozvučením, DVD prehrávač, satelitný prijímač s TV signálom, bezdrôtové internetové pripojenie – WIFI, minibar a kozub.

Objednať Hodovňu v penzióne Tokaj

Vínna sála v penzióne Tokaj 2 (30 ľudí)

dsc_0016_-_kopia
dsc_0008_-_kopia_22

4. Vínna sála Penzión Tokaj 2

Najväčšia, až 80 m² veľká miestnosť sa nachádza v priestoroch penziónu Tokaj 2. Poskytuje priestory pre organizovanie prezentácií, seminárov, obchodných stretnutí, školení, firemných akcií alebo rodinných osláv pre skupiny do 30 ľudí. V miestnosti sa nachádza projekčná technika vrátane premietacieho plátna, A/V receiver s priestorovým ozvučením, 2 LCD televízory, satelitný prijímač s TV signálom, bezdrôtové internetové pripojenie – WIFI, regulovateľné osvetlenie a flipchart s písacími potrebami.

Objednať Vínnu sálu v penzióne Tokaj 2

V ktorejkoľvek z miestností vám vieme zabezpečiť občerstvenie podľa vašich požiadaviek. Môže to byť čokoľvek, od kávy a minerálok až po domáce koláče, slané pečivo a pohár dobrého vínka. Náš someliér a kuchárky sú vám plne k dispozícii – nahliadnuť môžete aj sem, do menu našej zemplínskej kuchyne.

Nezáväzná objednávka priestorov

11 + 22 =
Rezervácia ubytovania
Doprava od 100 € ZDARMA