Otvárame profesionálny kurz SOMELIÉR A GASTRONÓMIA
Po štyroch rokoch sme tu opäť s dlho očakávaným profesionálnym kurzom
Someliér a gastronómia.
Predbežný prieskum účasti rozhodol, že kurz sa uskutoční na východnom
Slovensku, priamo v srdci Vinohradníckej oblasti Tokaj.
Dôvodom je viacero významných zmien, ktoré zaznamenala naša najstaršia a
najmenšia vinohradnícka oblasť v oblasti vinohradníctva
(nové výsadby a rekonštrukcie viníc), vinárstva (nové prevádzkové
projekty na Tokaji), gastronómie a agroturizmu.
Kurz sa uskutoční v dňoch 9. – 12. mája 2022 v priestoroch
Tokajského domu vo vinárstve Ostrožovič.
Program s prihláškou do kurzu nájdete na oficiálnej stránke organizátora:
www.enovia.sk v sekcii Kurzy vína.
Záujemci si môžu vyžiadať zaslanie prihlášok mailom na adrese: enovia@enovia.sk
Uzávierka prihlášok je 30. apríla 2022.
Odborní lektori kurzu: Ing. Vladimír Hronský, enológ, akreditovaný lektor a
odborný garant someliérskych kurzov;
Ján Dudáš, executive chef, ktorý pracoval ako sous chef pre Grand hotel
Praha v Tatranskej Lomnici;
Peter Červeň, head sommelier a špecialista na gastronómiu.
Na účastníkov kurzu čaká bohatý odborný a sprievodný program. Tešíme
sa na stretnutie s vami na Tokaji!